JAHODOVÉ POTĚŠENÍ
Jahůdky nám začnou za chvíli dozrávat a já jsem si pro vás připravila úžasnou a hlavně rychlou jahodovou buchtu.
Postup je velmi jednoduchý a suroviny, které budeme potřebovat si snadno zapamatujeme.
Co budeme potřebovat:
jahody, kolik to záleží na vás
160 g polohrubé mouky
160 g rozpoštěného másla
160 g cukr moučka
3 vejce
čtvrt balíčku kypřícího prášku
Žloutky smícháme s cukrem a přilijeme rozpuštěné vlažné máslo, přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh ušlehaný ze tří bílků.
Na plech si dáme pečící papír nebo vymažeme plech tukem a vysypeme moukou. Těsto vlijeme na plech a na těsto rozložíme jahody.
Jahodovou buchtu dáme péct do trouby při 150 °C asi 30 minut.
Ostatní články
- HALLOWEENSKÝ RECEPT: PRSTY JEDOVATÉ JEŽIBABY (13.10.2015)
- GUGLA - LEPŠÍ NEŽ BRAMBORÁK? (18.03.2015)
- CHEESSECAKE (09.07.2014)
- CUKETOVÁ PIZZA (02.07.2014)
- TŘEŠŇOVÝ KOLÁČ (07.06.2014)
- JAHODOVÉ POTĚŠENÍ (18.05.2014)
- DOMÁCÍ CHLEBA (04.04.2014)
- CUKRÁŘSKÁ INSPIRACE (05.12.2013)
- HOKAIDO (26.08.2013)
- SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY (05.05.2013)
Chcete dostávat novinky ? Stačí když níže vyplníte Váš e-mail.